Προϊόντα ψηφιακού μετασχηματισμού για την ενίσχυση της επιχείρησής σας

Ενισχύστε την επιχείρησή σας με τα προϊόντα ψηφιακού μετασχηματισμού μας. Αξιοποιήστε τις τελευταίες τεχνολογίες για μεγαλύτερη αποδοτικότητα, καινοτομία και ανάπτυξη. Αγκαλιάστε το μέλλον και μείνετε μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Πίσω στο Nifty.gr

Nifty Webhosting - E-Shop

Αναβαθμίστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με την επαναστατική μας υπηρεσία φιλοξενίας cloud, ειδικά προσαρμοσμένη για ηλεκτρονικά καταστήματα. Ενισχύστε την online παρουσία σας με αστραπιαίες επιδόσεις, ασυναγώνιστη επεκτασιμότητα και αξιοπιστία. Οι διασυνδεδεμένοι διακομιστές μας εξασφαλίζουν απρόσκοπτους χρόνους φόρτωσης, ενώ η λύση μας προσαρμόζεται αβίαστα στην ανάπτυξη του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Πείτε αντίο στις ανησυχίες για διακοπές λειτουργίας και μείνετε ήρεμοι γνωρίζοντας ότι τα δεδομένα των πελατών σας προστατεύονται από ισχυρά μέτρα ασφαλείας. Ο φιλικός προς τον χρήστη πίνακας ελέγχου μας απλοποιεί τη διαχείριση, δίνοντάς σας τον έλεγχο των ρυθμίσεων φιλοξενίας, των domains και των λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Με την 24ωρη υποστήριξη που σας παρέχουμε, επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας, ενώ εμείς αναλαμβάνουμε όλες τις τεχνικές πτυχές. Επιλέξτε την υπηρεσία φιλοξενίας cloud σήμερα και απελευθερώστε τις πραγματικές δυνατότητες του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Διάρκεια συμβολαίου

12 Μήνες

Κοστολόγηση

300€

Nifty Webhosting - Website

Η ψηφιακή σας παρουσία αναβαθμίζεται με την υπηρεσία φιλοξενίας cloud. Απολαύστε αστραπιαίες επιδόσεις, εξαιρετική επεκτασιμότητα και απαράμιλλη αξιοπιστία με γρήγορους χρόνους φόρτωσης. Αφήστε πίσω σας τις ανησυχίες για τις διακοπές λειτουργίας και διασφαλίστε ότι ο ιστότοπός σας είναι προσβάσιμος όλο το εικοσιτετράωρο. Τα δεδομένα σας προστατεύονται από προηγμένα μέτρα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της προληπτικής παρακολούθησης και των τακτικών αντιγράφων ασφαλείας. Ο φιλικός προς το χρήστη πίνακας ελέγχου μας απλοποιεί τη διαχείριση, επιτρέποντάς σας να χειρίζεστε τις ρυθμίσεις φιλοξενίας και τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ευκολία. Βασιστείτε στην εξειδικευμένη υποστήριξή μας 24/7 για να σας βοηθήσει σε κάθε βήμα.

Διάρκεια συμβολαίου

12 Μήνες

Κοστολόγηση

150€

Nifty Development - E-Shop

Αξιοποιούμε τη δύναμη του WordPress και του WooCommerce για να αναπτύξουμε ηλεκτρονικά καταστήματα, ενσωματώνοντας βασικά plugins και πύλες πληρωμών όπως το PayPal, το Stripe και διάφορες άλλες τραπεζικές επιλογές. Από την απρόσκοπτη διαχείριση αποθεμάτων έως τις ασφαλείς συναλλαγές, η ομάδα μας διασφαλίζει ότι το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να επιτύχει στο ανταγωνιστικό ψηφιακό τοπίο. Επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας, ενώ εμείς αναλαμβάνουμε να αναπτύξουμε για εσάς ένα οπτικά ελκυστικό ηλεκτρονικό κατάστημα που αυξάνει τις πωλήσεις σας αλλά και την ικανοποίηση των πελατών.

Κοστολόγηση

3500€

Nifty Web Development - Website

Εξειδικευόμαστε στην ανάπτυξη δυναμικών και ελκυστικών ιστοσελίδων που αξιοποιούν όλα τα τελευταία πρόσθετα για την ενίσχυση της λειτουργικότητας και της εμπειρίας του χρήστη. Η ομάδα μας γνωρίζει σε βάθος τη δύναμη του WordPress και μπορεί να δημιουργήσει για εσάς μια ιστοσελίδα που είναι οπτικά ελκυστική και θα σας τοποθετήσει ενεργά στο ψηφιακό τοπίο. Αφήστε την ομάδα μας να χειριστεί όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες και γνωρίστε την ευκολία και τη δύναμη που σας χαρίσουν οι υπηρεσίες ανάπτυξης ιστοσελίδων που προσφέρουμε.

Κοστολόγηση

2500€

ERP to E-Shop Bridge

Σας παρουσιάζουμε την καινοτόμο υπηρεσία μας που γεφυρώνει απρόσκοπτα τα συστήματα ERP με τα ηλεκτρονικά καταστήματα WordPress/WooCommerce. Με τη λύση μας, μπορείτε να διαχειρίζεστε αβίαστα τις λίστες των προϊόντων σας, να τις εμπλουτίζετε με λεπτομερείς περιγραφές και να παρουσιάζετε εντυπωσιακές εικόνες προϊόντων.

Η υπηρεσία μας λειτουργεί ως ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης προϊόντων, συνδέοντας τα API του συστήματος ERP σας με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα WordPress/WooCommerce. Με την ενσωμάτωση αυτών των πλατφορμών, αποκτάτε τη δυνατότητα αποτελεσματικού συγχρονισμού των δεδομένων των προϊόντων, εξασφαλίζοντας ακριβή επίπεδα αποθεμάτων, τιμολόγησης και διαθεσιμότητας.

Αξιοποιώντας τη δύναμη της υπηρεσίας μας, μπορείτε να εκσυγχρονίσετε τις διαδικασίες διαχείρισης των προϊόντων σας, να εξαλείψετε τη χειροκίνητη εισαγωγή δεδομένων και να διατηρήσετε τη συνοχή στο σύστημα ERP και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Διάρκεια συμβολαίου

12 Μήνες

Κοστολόγηση

540€

ERP to E-Shop Bridge Setup

Το καινοτόμο σύστημά μας απαιτεί μια εφάπαξ χρέωση εγκατάστασης, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη ενσωμάτωση μεταξύ του συστήματος ERP και του ηλεκτρονικού καταστήματος WordPress/WooCommerce. Η αμοιβή αυτή καλύπτει την αρχική διαμόρφωση, την ενσωμάτωση API και την προσαρμογή της λύσης στις δικές σας ανάγκες. Η έμπειρη ομάδα μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να διασφαλίσει μια ομαλή διαδικασία υλοποίησης, επιτρέποντάς σας να ξεκλειδώσετε το πλήρες δυναμικό του ολοκληρωμένου συστήματός σας. Μόλις ολοκληρωθεί η ρύθμιση, μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη της βελτιωμένης διαχείρισης προϊόντων, ενισχύοντας την ηλεκτρονική επιχείρησή σας για μακροπρόθεσμη επιτυχία.

Εφάπαξ χρέωση εγκατάστασης

450€

Scan2Order QR Menu

Παρουσιάζουμε τα πρωτοποριακά ψηφιακών μενού μας για τον κλάδο HORECA (ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφετέριες) που αξιοποιούν τις τεχνολογίες QR και NFC. Πείτε αντίο στα παραδοσιακά χάρτινα μενού και αγκαλιάστε το μέλλον με ένα ψηφιακό μενού που επιτρέπει στους πελάτες σας να έχουν εύκολη πρόσβαση στα στοιχεία και τις λεπτομέρειες του μενού σας, σαρώνοντας απλώς έναν κωδικό QR ή μια ετικέτα NFC με τα smartphones τους. Αυτή η ανέπαφη προσέγγιση εξασφαλίζει την υγιεινή και την προφύλαξη των πελατών, ενώ παράλληλα παρέχει μια διαδραστική και ελκυστική εμπειρία εστίασης. Εξορθολογήστε τη λειτουργία σας και προβάλλετε τα προϊόντα σας με έναν σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο με την καινοτόμο λύση του ψηφιακού μενού μας.

Διάρκεια συμβολαίου

12 Μήνες

Κοστολόγηση

129€

Scan2Order Addon - Photo Module

Το πρόσθετό μας επιτρέπει την ενσωμάτωση φωτογραφιών στο μενού σας, ώστε να μπορείτε να αιχμαλωτίσετε την προσοχή των πελατών σας και να τους ανοίξετε την όρεξη. Κάθε δελεαστική εικόνα αναδεικνύει τη νοστιμιά και την παρουσίαση του μενού σας, δημιουργώντας μια οπτικά συναρπαστική εμπειρία. Είτε είστε εστιατόριο, καφετέρια ή μπαρ, αυτό το πρόσθετο σας επιτρέπει να αναβαθμίσετε την παρουσίαση του μενού σας και να δελεάσετε τους πελάτες να δοκιμάσουν τις απολαυστικές σας δημιουργίες.

Διάρκεια συμβολαίου

12 Μήνες

Κοστολόγηση

20€

Scan2Order Addon - Language Module

Αλλάζουμε τα δεδομένα για να ξεπεράσετε όλα τα γλωσσικά εμπόδια. Με αυτό το ισχυρό πρόσθετο, μπορείτε να ενσωματώσετε όσες ξένες γλώσσες θέλετε στο μενού σας, ανοίγοντας νέες δυνατότητες για την προσέγγιση του διεθνούς κοινού. Βελτιώστε την εμπειρία των χρηστών και αποχαιρετήστε τους γλωσσικούς περιορισμούς με αποτελεσματική επικοινωνία.

Διάρκεια συμβολαίου

12 Μήνες

Κοστολόγηση

10€

Scan2Order Addon - Language Translation

Η εξαιρετική μεταφραστική υπηρεσία μας σε συνδυασμό με το Language Module σας βοηθάει να εξασφαλίσετε ακριβείς και κατάλληλα προσαρμοσμένες μεταφράσεις που αποτυπώνουν την ουσία των προϊόντων σας.Με τη μεταφραστική υπηρεσία μας μπορείτε να παρουσιάσετε με αυτοπεποίθηση το μενού σας σε όσες ξένες γλώσσες θέλετε και να προσελκύσετε το τουριστικό κοινό ανεξάρτητα από την χώρα καταγωγής.

Εφάπαξ χρέωση μετάφρασης ανά γλώσσα:

25€

Scan2Order Addon - Product Variations Module

Το πρόσθετο για παραλλαγές προϊόντων σας επιτρέπει να δημιουργήσετε χωρίς κόπο μεταβλητά προϊόντα με παραμετροποιήσιμες επιλογές, όπως μέγεθος, συστατικά και πολλά άλλα. Το πρόσθετό μας σάς επιτρέπει να παρουσιάζετε διαφορετικές παραλλαγές των προϊόντων σας, δίνοντας στους πελάτες σας την ελευθερία να επιλέγουν με βάση τις προτιμήσεις τους. Αυξήστε την ικανοποίηση των πελατών και μεγιστοποιήστε τις πωλήσεις με το ευέλικτο πρόσθετο μας για παραλλαγές προϊόντων.

Διάρκεια συμβολαίου

12 Μήνες

Κοστολόγηση

20€

Scan2Order Addon - Delivery Module

Το πρόσθετο delivery είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να επιτρέπει στους πελάτες σας να μπορούν να καλέσουν άμεσα το κατάστημα σας πατώντας απλά ένα κουμπί ενώ πλοηγούνται στο μενού σας. Έτσι, βελτιώνετε την ικανοποίηση των πελατών, επεκτείνετε την εμβέλειά σας και επωφελείστε από την αυξανόμενη ζήτηση για υπηρεσίες takeaway και delivery. Μείνετε μπροστά από τον ανταγωνισμό με αυτό το απαραίτητο εργαλείο για σύγχρονες εμπειρίες εστίασης.

Διάρκεια συμβολαίου

12 Μήνες

Κοστολόγηση

30€

Scan2Order Addon - CTA Button

Το καινοτόμο πρόσθετο CTA (Call-to-Action) απογειώνει τη λειτουργικότητα του μενού σας με την προσθήκη ενός δυναμικού κουμπιού το οποίο εμφανίζεται ή κρύβεται στρατηγικά ανάλογα με την κατεύθυνση κύλισης του χρήστη. Αυτή η έξυπνη λειτουργία διασφαλίζει ότι το κουμπί CTA είναι πάντα προσβάσιμο και βέλτιστα τοποθετημένο για να τραβήξει την προσοχή του χρήστη τη σωστή στιγμή. Μέσω του κουμπιού σας δίνεται η δυνατότητα να καθοδηγήστε αποτελεσματικά τους χρήστες σας και να ενισχύστε τον αντίκτυπο του μενού σας, είτε πρόκειται για την προώθηση ειδικών προσφορών, είτε πρόκειται για δυνατότητα βαθμολόγησης των υπηρεσιών σας σε τρίτο ιστότοπο, είτε για οποιαδήποτε άλλη χρήση.

Διάρκεια συμβολαίου

12 Μήνες

Κοστολόγηση

30€